Samsung Galaxy F

Samsung Galaxy F metaalExperts zijn er nog steeds niet over uit of het nieuwe toestel van Samsung ‘Galaxy Alpha’ of ‘Galaxy F’ gaat heten. Het zou zelfs zomaar kunnen dat het gewoon twee totaal verschillende toestellen zijn die binnenkort uit zullen komen. Het is opmerkelijk dat er al ruim een jaar geruchten gaan over een mogelijke Galaxy F en dat de geruchten over een Galaxy Alpha pas enkele maanden de ronde gaan. Persoonlijk denken wij dat de Galaxy F simpelweg een ander toestel is dan de Galaxy Alpha, dat wellicht later uit zal worden gebracht door de producent. Natuurlijk weten we dit nog niet zeker, totdat het toestel officieel is aangekondigd of dat er iets voor een betrouwbare bron is bevestigd.

Galaxy F krijgt waarschijnlijk de naam ‘Galaxy Alpha’

Naar verwachting zal de veelbesproken Galaxy F op de markt worden gebracht onder de naam ‘Galaxy Alpha’. Samsung heeft begin dit jaar de merknaam ‘Galaxy Alpha’ vastgelegd, dit zou erop kunnen wijzen dat de producent op de korte termijn een toestel onder deze naam op de markt gaat brengen. Persoonlijk vinden wij de naam ‘Galaxy Alpha’ toch ook een heel stuk mooier klinken voor een toestel dat echt high-end gaat worden en waar ook een aardig prijskaartje aanSamsung Galaxy S5 Prime gaat hangen.

Galaxy F kopen of niet?

Het is natuurlijk moeilijk om te bepalen of een smartphone het kopen waard is, op het moment dat deze nog niet eens uit is. De specificaties van het nieuwe toestel zijn bijzonder goed, het betreft hier dan ook een high-end toestel. Als u een nieuwe smartphone zoekt die van hoogstaande kwaliteit is en u hebt een redelijk budget, dan is de Samsung Galaxy F zeker een (zeer) goede keuze. Binnen niet al te lange tijd zal ook de Samsung Note 4 uitkomen, maar de specificaties van deze smartphone blijken een heel stuk minder goed te zijn. Natuurlijk is het belangrijk om goede afwegingen te maken alvorens u een toestel koopt.