0

Samsung Galaxy Alpha vanaf vandaag te reserveren

Samsung Galaxy Alpha zilverDe nieuwe Samsung Galaxy Alpha is vanaf vandaag te reserveren bij GSMWijzer en Belsimpel.nl, dit zijn de eerste webshops van Nederland die het nieuwe toestel van Samsung aanbieden in combinatie met een voordelig abonnement. Het toestel is reeds door Samsung aangekondigd, echter is nog niet bekendgemaakt wanneer het toestel officieel in Nederland beschikbaar zal zijn. Het is op dit moment mogelijk om de zwarte en witte Samsung Galaxy Alpha te reserveren als los toestel, maar ook in combinatie met een abonnement. De Galaxy Alpha komt waarschijnlijk ook in de kleuren blauw en grijs uit, maar die zijn blijkbaar nog niet te reserveren.

Galaxy Alpha vanaf slechts 35 euro per maand

De Samsung Galaxy Alpha is al verkrijgbaar voor slechts 35 euro per maand, hierbij betaalt u slechts 18 euro (eenmalig) voor het toestel zelf. Het is natuurlijk ook mogelijk om het toestel volledig gratis aan te schaffen, in dat geval betaalt u 44 euro per maand. Het abonnement bestaat uit 300 minuten en een databundel van 2500MB, een flinke bundel dus. De prijs van een los toestel ligt rond de €599, als u niet zoveel gebruikmaakt van uw mobiele telefoon kan dat dus ook zeker een optie zijn.

Samsung Galaxy Alpha kopen

Naar verwachting zullen aankomende week meerdere Nederlandse providers de Galaxy Alpha gaan aanbieden, naar waarschijnlijk gaat het toestel dan ook een enorm succes worden. Bij het pre-orderen van uw toestel krijgt u, zoals u aan de prijzen hierboven ziet, flinke kortingen. Bent u van plan om de Samsung Galaxy Alpha te kopen? Dan raden wij u aan om deze sowieso te reserveren. Op het moment dat u het toestel reserveert, weet u in ieder geval ook zeker dat u de Galaxy Alpha op de dag van de release al in handen hebt. Uiteraard houden wij van Galaxy-Alpha.nl u op de hoogte omtrent de koopmogelijkheden van de nieuwe Samsung Galaxy Alpha!

Samsung Galaxy Alpha  728x90

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *