Samsung Galaxy Alpha reserveren


Samsung Galaxy Alpha kopenSamsung heeft op 13 augustus 2014 de nieuwe Galaxy Alpha aangekondigd, binnenkort zal het dan ook mogelijk zijn om dit toestel te reserveren.

Samsung heeft bij het aankondigen van het toestel nog geen uiteindelijke releasedatum genoemd, echter zal dit naar waarschijnlijk al in september 2014 zijn. In de eerste week van september 2014 zal het waarschijnlijk al mogelijk zijn om de Samsung Galaxy Alpha te reserveren, uiteraard kan dit dan ook via onze website.

[daisycon_telecom mediaid=”221548″ amount=”5″ subid=”” provider=”0″ mobiles=”6,332,12,114,40,15″ duration=”24″ programs=”all” minmob=”0″ maxmob=”1000″ minmin=”100″ maxmin=”500″ minint=”200″ maxint=”5000″ minab=”0″ maxab=”100″]

Voordelen van het pre-orderen

Het pre-orderen van uw Samsung Galaxy Alpha heeft natuurlijk enorm veel voordelen. Ten eerste hebt u het toestel als een van de eerste in handen, u kunt dus lekker opscheppen dat u de nieuwe Samsung Galaxy Alpha in uw bezit hebt. Ten tweede krijgt u vaak een korting op het moment dat u een Samsung toestel in een pre-order koopt, hierdoor kunt u ook nog eens flink wat geld besparen. Tot slot krijgt u bij het Samsung Galaxy Alpha zilverreserveren van een smartphone vaak ook een klein cadeautje van de producent, denk bijvoorbeeld aan een luxe beschermhoes. Het is nog niet bekend of Samsung bij het pre-orderen van de Samsung Galaxy Alpha ook een cadeau geeft, uiteraard houden wij u hiervan op ze hoogte.

Samsung Galaxy Alpha kopen

Kunt u niet wachten totdat de nieuwe Samsung Galaxy Alpha officieel te koop is? Dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een van de andere toestellen uit de Samsung Galaxy reeks aan te schaffen. Op dit moment zijn de Samsung Galaxy S4 en de Samsung Galaxy S5 nog steeds uitermate populaire toestellen, dit is natuurlijk een uitstekend alternatief voor de Samsung Galaxy Alpha.

Samsung Galaxy Alpha prijs

De Samsung Galaxy Alpha zal een adviesprijs gaan krijgen van €599 in de Nederlandse winkels, uiteraard betaalt u dit bedrag alleen op het moment dat u de Galaxy Alpha als los toestel koopt. De maandprijs voor abonnementen zal rond de €45 tot €50 per maand gaan liggen, uiteraard ook afhankelijk van uw bundel (internet abonnementen).