Samsung Galaxy Alpha release

Galaxy AlphaOndanks dat het altijd lastig is om de releasedatum van een smartphone te voorspellen, hebben we toch een redelijk goed beeld kunnen krijgen van de releasedatum van de nieuwe Samsung Galaxy Alpha. Eerdere bronnen gaven aan dat de nieuwe Samsung smartphone is mei van 2104 aangekondigd zou worden, echter kunnen we ondertussen natuurlijk met zekerheid zeggen dat het deze releasedatum niet is geworden.

Meerdere geruchten zeggen op dit moment dat de Galaxy Alpha release op 4 of 13 augustus 2014 plaats zal gaan vinden. Het zou wel logisch zijn dat de nieuwe smartphone al in augustus wordt aangekondigd, in september volgen namelijk veel concurrenten met de aankondiging van hun nieuwe smartphone. Daarnaast is het voor Samsung ook belangrijk om de focus niet teveel af te halen van de nieuwe Galaxy Note 4 die in september 2014 uitkomt.

Samsung Galaxy Alpha release mogelijk al op 4 augustus 2014

Door SamMobile is bevestigd dat de aankondiging van de Samsung Galaxy Alpha op 4 augustus 2014 plaats zou vinden. Ondanks dat SamMobile nog niet een erg bekende naam is op het gebiedSamsung Galaxy F van het voorspellen van releasedata, lijkt de website toch redelijk zeker te zijn van de aankondiging op 4 augustus 2014. SamMobile zou gesproken hebben met betrouwbare bronnen die mogelijk ook intern werkzaam zijn voor Samsung, deze bronnen hebben 4 augustus 2014 als releasedatum voor de Galaxy Alpha bevestigd.

Galaxy Alpha of Galaxy Note 4?

De releasedata van de Galaxy Alpha en de Galaxy Note 4 ligt natuurlijk wel erg dicht bij elkaar, daarom wordt het voor consumenten wellicht moeilijk om te kiezen tussen een Galaxy Alpha of een Galaxy Note 4. Als u zoekt naar een goedkope en degelijke smartphone, dan is de Galaxy Note 4 een goede aanrader. Zoekt u echter naar een high-end smartphone met de best mogelijke specificaties die op dit moment denkbaar zijn? Dan kunt u beter gaan voor de iets duurder Samsung Galaxy Alpha. Qua prijs zal er best wat verschil zijn tussen de twee toestellen, het is dus wel verstandig om dit goed te overwegen.