0

Samsung Galaxy Alpha promotievideo online

Samsung Galaxy Alpha trailerDirect na de officiële aankondiging van de nieuwe Samsung Galaxy Alpha is er op Youtube ook een promotievideo verschenen, geplaatst door Samsung Mobile. Met de naam ‘Samsung GALAXY ALPHA “Just Alpha” Official Video’ laat Samsung zien dat de Galaxy Alpha de nieuwe evolutie van de Galaxy-reeks zal gaan worden.

Ondanks dat de nieuwe smartphone enorm veel functionaliteiten heeft, is de smartphone volgens Samsung zelf toch ‘gewoon gebleven’. Het uiterlijk van de telefoon heeft niet veel poespas, het is gewoon een degelijke en kwalitatieve smartphone.

Galaxy Alpha nu al een groot succes

Ondanks dat de video pas net online staat, is het nu al honderdduizenden keren bekeken door fanatieke fans. In de video zien we eerst een DJ die de Galaxy Alpha gebruikt bij zijn werk, daarna zien we eenteken artiest die ook gebruikmaakt van de smartphone bij het verrichten van haar werk. Daarna volgen er beelden van een model die tussen al haar luxe sieraden ook de Samsung Galaxy Alpha heeft liggen. In de video laat Samsung zien dat de Galaxy Alpha voor iedereen geschikt is en dat ook iedereen er gebruik van kan maken, of je nu een DJ of model bent. Met de afsluitende zin ‘Just Alpha, Samsung Galaxy Alpha’ wordt nogmaals benadrukt dat het een smartphone voor iedereen is.

Reacties op de Samsung Galaxy Alpha

Opmerkelijk is dat er nog geen exacte releasedatum in de promotievideo te zien is, dit is normaal wel gebruikelijk op het moment dat een smartphone net is aangekondigd. In de reacties op de promotievideo zijn zowel positieve als negatieve reacties te lezen. Een quote is bijvoorbeeld “Here comes another Apple vs. Samsung sage..’, deze reactie verwijst naar de vele rechtszaken die er al zijn geweest tussen Apple en Samsung wat betreft patentrechten. De Galaxy Alpha zal wat betreft het beeldschermformaat natuurlijk veel weg hebben van de iPhone 6. Een andere quote is ‘So I finally bought a S5 and then this great smartphone comes out, why Samsung?! ‘.

Samsung Galaxy Alpha  728x90

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *