Samsung Galaxy Alpha kopen


Samsung Galaxy AlphaDe echte Samsung fans kunnen natuurlijk niet wachten op het moment dat de Samsung Galaxy Alpha officieel wordt verkocht. Helaas is het op dit moment nog niet duidelijk wanneer u de nieuwe Samsung smartphone kunt kopen of reserveren, uiteraard kunnen we hier wel een goede schatting van maken. De Samsung Galaxy Alpha release zal naar verwachting op 4 augustus 2014 plaatsvinden. Nadat de smartphone officieel is aangekondigd, is het ook vrijwel direct mogelijk om het toestel te reserveren. Natuurlijk moeten we in Nederland altijd een tijdje wachten alvorens het toestel verkrijgbaar is, landen als Duitsland en Frankrijk hebben altijd een streepje voor bij de release van nieuwe smartphones.

[daisycon_telecom mediaid=”221548″ amount=”5″ subid=”” provider=”0″ mobiles=”6,332,12,114,40,15″ duration=”24″ programs=”all” minmob=”0″ maxmob=”1000″ minmin=”100″ maxmin=”500″ minint=”200″ maxint=”5000″ minab=”0″ maxab=”100″]

Galaxy Alpha pre-order

Bij het pre-orderen van de nieuwe Samsung Galaxy Alpha krijgt u hoogstwaarschijnlijk een klein cadeautje. Het is tegenwoordig een ware trend dat Galaxy Alpha metaalproviders een pre-order belonen met een accessoire voor het toestel, denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooi hoesje of mooie oortjes. De waarde van een gemiddeld pre-order cadeautje ligt zo rond de $40 tot $50, het is dus zeker wel de moeite waard om het toestel van tevoren te reserveren. Daarnaast heeft u natuurlijk ook als voordeel dat u het toestel als een van de eerste in huis hebt. Direct op de dag van de release ontvangt u het toestel thuis, u kunt dan ook direct gebruikmaken van uw mobiel abonnement. Binnenkort zal ook de nieuwe Samsung Galaxy Note 4 uit gaan komen, deze smartphone is ook zeker het kopen waard.

Galaxy Alpha aanbieding

In het begin zullen er direct een aantal interessante aanbiedingen zijn voor de nieuwe Samsung Galaxy Alpha, hierdoor kunt u het toestel nog net wat goedkoper aanschaffen. Uiteraard zoeken wij constant naar nieuwe, interessante aanbiedingen. Wij houden onze bezoekers altijd op de hoogte van de aanbiedingen die wij hebben kunnen vinden. Daarnaast vertonen wij in de advertenties ook leuke aanbiedingen, vaak scheelt dit heel wat geld. Hebt u zelf een interessante aanbieding gevonden die nog niet op onze website staat? Laat het dan weten!