0

Samsung Galaxy Alpha goedgekeurd door FCC & te reserveren!

Samsung Galaxy Alpha releaseHet lijkt dat Samsung op dit moment druk aan het werk is aan twee verschillende smartphones, namelijk de Galaxy Alpha en de Galaxy Note 4. Ondertussen onderstaan er steeds meer geruchten omtrent de Samsung Galaxy Alpha en naar verwachting kunnen we deze smartphone dus ook op de korte termijn verwachten. De Samsung Galaxy Alpha zou vandaag bij keuringsinstantie FCC zijn opgedoken, smartphones moeten altijd worden goedgekeurd door deze instantie alvorens ze op de markt mogen worden gebracht. Daarnaast is het nieuwe toestel in het Verenigd Koninkrijk ook al te reserveren (pre-order), wat erop wijst dat het toestel zeer binnenkort uit zal gaan komen.

Samsung Galaxy Alpha reserveren bij MobileFun

Op dit moment is de Samsung Galaxy Alpha alleen nog te bestellen bij retailer MobileFun die een vestiging heeft in het Verenigd Koninkrijk. Volgens de specificaties die bij het product stonden bij ditzelfde bedrijf is de Galaxy Alpha uitgerust met een 4,7-inch beeldscherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. In totaal zou dit een pixeldichtheid van 320 PPI geven, wat uiteraard heel goed is. Verder zou de smartphone voorzien zijn van een 12-megapixel camera (aan de achterzijde) en een 2,1-megapixel camera (aan de voorkant). De processor zal naar verwachting een octa-core Exynos 5 zijn, waarmee enorme snelheden behaald kunnen worden. We verwachten ook dat de Alpha zal worden voorzien van de vingerafdrukscanner die Samsung ook in de Galaxy S5 heeft ingebouwd.

Galaxy Alpha ondertussen weer uit de webshop verwijderd

Het is opmerkelijk dat retailer MobileFun het toestel sinds enkele uren weer uit de webshop heeft verwijderd, blijkbaar is het bedrijf door Samsung op de vinger getikt. Het is natuurlijk ook nog niet bekend wanneer en of het toestel aangekondigd wordt, daarom is het een beetje voorbarig om het nieuwe toestel nu al te koop aan te gaan bieden.

Samsung Galaxy Alpha goedgekeurd door FCC

Ondertussen is wel bekend dat de Amerikaanse keuringsinstantie FCC de Samsung Galaxy Alpha officieel heeft goedgekeurd, niets staat een introductie op de korte termijn dus meer in de weg. Volgens de huidige geruchten zal de Galaxy Alpha release op 13 september plaats gaan vinden, ook gaan er nog steeds geruchten dat de smartphone een metalen rand gaat krijgen. Bij MobileFun viel de Samsung Galaxy Alpha korte tijd te bestellen voor een prijs van 549 pond, het is onduidelijk wat het bedrijf gaat doen met de orders die tot nu toe geplaatst zijn.

Samsung Galaxy Alpha  728x90

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *