0

Release van de Samsung Galaxy Alpha op 4 of 13 augustus?

Galaxy Alpha uitgelektNaarmate de daadwerkelijke release van de Samsung Galaxy Alpha steeds dichterbij komt, nemen ook het aantal geruchten omtrent de releasedatum toe. Website SamMobile gaf vandaag aan dat de release van het nieuwe paradepaartje van Samsung waarschijnlijk op 4 augustus plaats zou vinden, echter werd dit al vrij snel bestreden door Allaboutsamsung. De website Allaboutsamsung is een redelijk bekende Duitse Samsung fan-website die doorgaans toch wel goed op de hoogte is omtrent de ontwikkelingen van nieuwe Samsung smartphones.

AllaboutSamsung zegt 13 augustus 2014

Allaboutsamsung geeft wel aan dat 4 augustus eerder inderdaad correct was, maar Samsung ervoor heeft gekozen om dit te verplaatsen naar 13 augustus. Het zou natuurlijk ook wel erg kort dag zijn op het moment dat nu de persuitnodigingen nog verstuurd moeten worden, een groot deel hiervan zal niet eens meer aankomen voor die datum. Het is op dit moment nog niet duidelijk of de releasedatum 4 augustus of 13 augustus gaat worden, uiteraard houden wij u op de hoogte van nieuws hierover.

De Galaxy Alpha als iPhone 6-killer

De Galaxy Alpha van Samsung staat al langer bekend als een ‘iPhone 6-killer’, de smartphone zou namelijk de concurrentie aan moeten kunnen gaan met het nieuwe toestel van Apple. Het is al langere tijd bekend dat Apple druk werkt aan een nieuwe iPhone 6, dit zal Samsung ook vast en zeker niet ontgaan zijn. Het zou een slimme zet zijn om de Galaxy Alpha (of Galaxy F) in augustus al aan te kondigen, Apple komt namelijk pas in september met de nieuwe smartphone. Daarnaast is het voor Samsung ook belangrijk om de aandacht niet teveel van de Galaxy Note 4 af te halen, die komt namelijk in september al uit. Wat betreft prijs en specificaties komt de nieuwe Galaxy Alpha redelijk in de buurt van de iPhone 6, de eeuwige strijd zal dus weer worden hervat!

Samsung Galaxy Alpha  728x90

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *