0

Galaxy Alpha in Rusland getoond door Samsung

Samsung Galaxy Alpha RuslandSamsung heeft vandaag de nieuwe Samsung Galaxy Alpha getoond tijdens een evenement in Rusland. Daarnaast meldt website SamMobile dat ook de specificaties nu definitief bevestigd zijn. Op dit moment is er nog niet veel duidelijk over de lanceringdatum, maar naar verwachting zal Samsung het toestel aankomende week officieel gaan aankondigen in Rusland, rond 15 september is het toestel dan in de winkel verkrijgbaar.

Promotiestunt

Op de foto’s zijn grote borden met het logo van de Samsung Galaxy Alpha te zien, daarnaast zien we ook Samsung fans met reclameborden van Samsung op de achtergrond, waarbij ze de Galaxy Alpha bekijken. Het is wel opmerkelijk dat Samsung het nieuwe toestel tijdens een evenement toont, tenslotte is het toestel nog überhaupt niet aangekondigd. Volgens verschillende geruchten gaat het om een promotieactie van ‘PROyachting’ en is de Samsung Galaxy Alpha dan ook nog niet getoond.

 

Galaxy Alpha Rusland

Samsung Galaxy Alpha specificaties

Over de specificaties van de Samsung Galaxy Alpha weten we nu ondertussen al wat meer, de smartphone zal worden voorzien van een 4.7-inch Super AMOLED display met een octa-core Exynos processor van het merk ‘Samsung’. Verder zal het toestel 2GB RAM en een 12-megapixel camera hebben. Het toestel zal worden voorzien van besturingssysteem Android 4.4 KitKat met een vingerafdrukscanner en een hartslagmonitor. Daarnaast zal het toestel deels gemaakt worden van metaal, naar verwachting zal de gehele zijkant van het toestel hiervan worden gemaakt. Het toestel zal waarschijnlijk worden aangekondigd in twee verschillende varianten, met 32GB en 64GB aan opslaggeheugen. Het is op dit moment nog niet geheel duidelijk of dit geheugen uit te breiden is met een micro SD kaart.

Samsung Galaxy Alpha release Rusland

Wat is Super AMOLED?

Het principe ‘Super AMOLED’ is nieuw bij Samsung, eerder werden de beeldscherm namelijk gemaakt van ‘gewoon’ AMOLED. Met het Super AMOLED beeldscherm zou een resolutie van 1080 bij 720 pixels behaald kunnen worden. Het is op dit moment nog onbekend wat voor extra voordelen het Super AMOLED beeldscherm heeft voor de Samsung Galaxy Alpha, uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte.

Samsung Galaxy Alpha  728x90

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *