2

Afbeelding toont specificaties Samsung Galaxy Alpha

Galaxy Alpha geruchtenDe Samsung Galaxy Alpha moet naar alle waarschijnlijkheid dé grote concurrent van de Apple iPhone 6 worden, uiteraard nemen het aantal geruchten omtrent dit toestel daarom nog dagelijks toe. Er bestaat nog steeds een mogelijkheid dat de Galaxy Alpha in Augustus zal worden aangekondigd, al lijkt het er nu eerder op dat dit begin september gaat worden. Vandaag is er een nieuwe foto verschenen van de Galaxy Alpha waarop de specificaties duidelijk zichtbaar zijn, als we de foto moeten geloven hoeven we dus niet langer te speculeren over de specificaties van de nieuwe Samsung smartphone.

Galaxy Alpha specificaties zichtbaar

Op de foto die vandaag is verschenen zijn de specificaties te zien, helaas is de afbeelding niet al te duidelijk. Volgens de bron zou het toestel een 4,7-inch Amoled-beeldscherm gaan krijgen met een totale resolutie van 1280 x 720 pixels. Verder zou de smartphone zijn voorzien van een octa-core Exynos-processor van het merk Samsung. Tot slot heeft het toestel 2GB aan RAM geheugen en 32 GB opslaggeheugen. Mogelijk zal er ook een variant op de markt komen met 64GB opslaggeheugen. Volgens deze bron is het opslaggeheugen van het toestel gewoon uit te breiden met een SD kaart.
Galaxy Alpha specificaties

Bluetooth 4.0, 12-megapixel camera & vingerafdrukscanner

Met de Samsung Galaxy Alpha (Galaxy F) kunt u gewoon gebruikmaken van het 4G netwerk en Bluetooth met een 4.0 connectie. De batterij zal een capaciteit krijgen van 1860 mAh, waardoor u het toestel niet zovaak hoeft op te laden. De camera aan de achterkant zal 12-megapixel gaan worden, de camera aan de voorkant 2.1-megapixels. Verder lijkt het er ook op dat de smartphone zal worden voorzien van een vingerafdrukscanner en hartslagsensor, dit zal hetzelfde gaan werken als bij de Samsung Galaxy S5.

Galaxy Alpha fotoSamsung Galaxy Alpha release dichterbij dan gedacht

Uit het nieuws van eerder vandaag bleek dat de Samsung Galaxy Alpha al was opgedoken tijdens een Russisch evenement, daarnaast hingen er ook grote spandoeken met het logo van de Galaxy Alpha erop. In een ander nieuwsbericht meldde we dat de Galaxy Alpha was goedgekeurd door keuringsinstantie FCC en dat het bij een retailer was opgedoken. Al met al lijkt het erop dat de daadwerkelijke Samsung Galaxy Alpha release spoedig zal gaan volgen.

Galaxy Alpha als grote concurrent van iPhone 6

De Samsung Galaxy Alpha zal de concurrentie aangaan met de 4.7-inch versie van de iPhone 6, die Apple in september al zal gaan kondigen. Uiteraard moeten we wachten totdat beide toestellen officieel zijn aangekondigd om een goede vergelijking te kunnen maken!

Samsung Galaxy Alpha  728x90

admin

2 Comments

  1. ”De batterij zal een capaciteit krijgen van 1860 mAh, waardoor u het toestel niet zovaak hoeft op te laden.”

    Ik denk dat je met een batterij van 1850 mAh geen halve dag volhoud.
    De Galaxy S3 heeft zelfs een batterij van 2000+ mAh

  2. Batterij is juist het allerslechtste aan de telefoon, dit had juist dubbele moeten wezen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *